Ալլուրիա բնական գինիները ստեղծվում են հատ առ հատ ընտրված խաղողից: Հիմնադիր Սամվել Մաչանյանի խոսքով` երբեք խաղողն այգուց միանգամից գինի դառնալու չի գնում: Նախ փռում են սեղանին ու ընտրում: Ալլուրիա-ում գինի է դառնում հատընտիր խաղողը: <<Ոչ թե նրա համար, որ ամեն հատիկը փող է, այլ ամեն հատիկը ներկանյութ է: Իսկ նյութը պետք է լավը լինի>>,- նշում է ընկերության հիմնադիրը: Սամվել Մաչանյանի համար սա բիզնես է, սակայն նպատակը միայն փող աշխատելը չէ: Նպատակների դասակարգման առաջին հորիզոնականում մարդկանց տպավորելն է: Ստեղծում են բնական գիներ, որ մարդիկ խմեն ու ամբողջ կյանքում հիշեն դրա համը: Ալուրիան գտել է ճանապարհը դեպի մարդկանց սիրտը: Այն գինին, որը չի բավարարում հիմնադիրներին` չի շշալցվում: Օղի են թորում:
JavaScript seems to be disabled in your browser. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.