Շոկոլադի, հրուշակեղենի և պաղպաղակի արտադրության ծավալը շարունակում է նվազել Շոկոլադի, հրուշակեղենի,  նաև պաղպաղակի արտադրությունը նվազել են: Այդ  են վկայում վիճակագրական տվյալները: 2022 թվականի հունվար-նոյեմբերին շոկոլադի և շաքարե հրուշակեղենի արտադրությունը նախորդ տարվա նույն ժամանակահատվածի համեմատ նվազել է 7.3%-ով` կազմելով  ավելի քան  7 հազար 971 տոննա: Տորթերի, հրուշակների, ալյուրե թարմ այլ հրուշակեղենի, թխվածքաբլիթի, մեղրաբլիթի և համանման արտադրատեսակների արտադրությունն էլ նվազել է 37%-ով` կազմելով  մոտ  7 հազար 758 տոննա: Պաղպաղակի արտադրությունը  2022թ-ի  հունվար-նոյեմբերին   նվազել է 35.6%-ով:  Այդ ընթացքում արտադրվել է  ավելի  քան  8 հազար 753  լիտր պաղպաղակ: