Վրաստանը 143,5 մլն դոլար է վաստակել հանքային և գազավորված ջրի արտահանումից
Արհեստական ինտելեկտով տեսահոլովակներ ստեղծելն արդեն հասանելի է YouTube-ում. մանրամասները՝ ABNews.am կայքում
Եվրոպան օրական ավելի քան 500 մլն խմ գազ է դուրս բերում ստորգետնյա գազապահեստարաններից
Microsoft-ը ներկայացրել է Windows 365 Link՝ նոր սերնդի ամպային համակարգիչ. մանրամասները՝ ABNews.am կայքում
Կենսական նշանակության ծրագրերի իրականացման համար ՀՀ կառավարության Գեղարքունիքի մարզին հատկացվել է 831 մլն 9 հազար դրամ
Բրազիլացիների 47%-ն օգտագործում է թվային դրամապանակ վճարումների համար
Apple-ը զարգացնում է Siri-ն՝ կիրառելով մեծ լեզվային մոդելներ. մանրամասները՝ ABNews.am կայքում
Մեկ օրում բացահայտվել է հանցագործության 109 դեպք. գրանցվել է 10 ավտովթար, վիրավորվել է 11 մարդ
Վրաստանի անշարժ գույքի շուկայի եկամտաբերությունը 10.5% է
2025-ի փետրվարի 4-ից ապրիլի 18-ը պահեստազորայինների վարժական հավաքներ կանցկացվեն
Բիթքոինի փոխարժեքը գերազանցել է 99,000 դոլարը. ի՞նչ է սա նշանակում ներդրողների համար. մանրամասները՝ ABNews.am կայքում
Կասեցվել է Մասիսում գործող հանրային սննդի օբյեկտի գործունեությունը
Ռուսաստանը 71 միլիարդ դոլարի բնապահպանական վնաս է հասցրել Ուկրաինային
35 ցենտով գնված բանանը Sotheby’s-ի աճուրդում վաճառվել է 6,2 մլն դոլարով
Հարավային Կորեան 20% հարկ կսահմանի կրիպտոարժույթների վրա
Brent-ը մեկ բարելի դիմաց թանկացել է մինչև 74, 1 դոլար
Չինաստանում մոտ 83 միլիարդ դոլար արժողությամբ ոսկու գերխոշոր հանքավայր է հայտնաբերվել
Երազանքներն իրականանում են. տեղի է ունեցել «Նոր տարվա կինո» ֆիլմի պրեմիերան. դիտեք ABNews.am կայքում
Հայաստանը 6 ամսով սահմանափակում է կենդանի խոզերի ներմուծումը
Բիթքոյնի գինը շարունակում բարձրանալ. ի՞նչ է սա նշանակում ներդրողների համար. մանրամասները՝ ABNews.am կայքում

GastroCamp Սյունիք 2024-2025

Հկտ 29, 2024 18:59
30
ADS

Business Tour

Gastrocamp Armenia նախագիծը իրականացնում է համայնքային զարգացմանը միտված գաստրո-միջոցառումներ, ներգրավելով ոլորտի համայնքային և միջազգային մասնագետներին: Նախագծի հիմնադիրներ՝ Աննա Մազմանյանը եւ Արայիկ Ամզայանը 2014-2024թթ իրականացրել են տասնյակ հնչեղ և արդյունավետ իրադարձային ծրագրեր Կոտայքի, Տավուշի մարզերում և Երևանում:

2024-2025 թթ Gastrocamp Armenia նախագիծը անցկացվելու է Սյունիքում: Նախատեսվում է իրականացնել միջոցառումների շարք, որը կեզրափակվի Gastrocamp Կապան 5-օրյա ծրագրով: Ամիսներ շարունակ Սյունիքը կդառնա ռեստորանային բիզնեսի և համեղ խոհանոցի կենտրոն, ներգրավելով այցելուներ Հայաստանից և արտերկրից, հանրահռչակելով Կապանի բիզնես ներուժը:

Business tour

GastroCamp Կապան նախագծի երկրորդ միջոցառումը՝ Business tour-ը մեկնարկել է: Սյունիքի մարզի HoReCa ոլորտի մենեջմենթի և շեֆ-խոհարարների բիզնես այցով Երևան են եկել վերապատրաստման և նոր գործընկերային կապերի հաստատման նպատակով: Այցը նպատակ ունի նոր համագործակցություններ ձևավորել Սյունիքի մարզի խոշոր քաղաքների և Երևանի HoReCa ոլորտի գործարարների միջև:

Բիզնես այցի շրջանակներում տնտեսվարողները` սեփականատեր, մենեջեր, շեֆ-խոհարար, այցելելու են հայտնի ռեստորաններ, ուսումնասիրելու են իրենց գործընկերների փորձը, ծանոթանալու են մատակարարների հետ, հաստատելու են գործնական կապեր և ունենալու են գործնական բիզնես-ընթրիքներ:

Բիզնես այցը ավարտվելու է փակ ընթրիքով, որի շրջանակներում հրավիրյալ շեֆ-խոհարար Աննա Ելովիկովան և Pi Hospitality ընկերությունների բրենդ շեֆ Արտակ Մանուկյանը պատրաստելու են 4hands ձևաչափով ընթրիք հատուկ նախագծի մասնակիցների համար:

Նախագծի հիմնադիրներ՝

Աննա Մազմանյան՝ ավելի քան 20 տարվա փորձ ունեցող փորձագետ ռազմավարական մենեջմենթում, կորպորատիվ կառավարման և խորհրդատվության ոլորտներում։ Նա աշխատել է այնպիսի միջազգային առաջատար կազմակերպություններում, ինչպիսիք են Ernst&Young-ը և Ռուսաստանի Անկախ տնօրենների ասոցիացիան։ Աննան մի շարք հաջողակ գաստրոնոմիական նախագծերի հիմնադիր է և նշանակալից PR և մարքեթինգային արշավների հեղինակ, ներառյալ 2017 թվականի «Գինու օրեր» առաջին փառատոնը։

Որպես ՀՀ շրջակա միջավայրի նախարարի տեղակալ՝ գլխավորել է երկրի պատվիրակությունը COP 26 կլիմայական գագաթնաժողովում, ղեկավարել է տասնյակ միջազգային ծրագրեր և պատասխանատու է եղել բնության հատուկ պահպանվող տարածքների կառավարման համար։

GastroCamp Armenia-ի համահիմնադիր

Արայիկ Ամզայան՝ շուրջ 10 տարվա պրոֆեսիոնալ փորձ խոհարարության ոլորտում: Մասնակցել և մրցանակների է արժանացել այնպիսի միջազգային գաստրոնախագծերում ինչպիսիք են ՝ Cuisine Taste of Culture, UNWTO Silk Road, Young Chefs, Olympiad World Skills International: Հանդիսանում է GastroCamp Armenia, Yerevan Food Fest, Culinary project (Central Kitchen Armenia) նախագծերի բրենդ-շեֆ և համահիմնադիր: