Շոկոլադի, հրուշակեղենի, նաև պաղպաղակի արտադրությունը նվազել են: Այդ են վկայում վիճակագրական տվյալները: 2022 թվականի հունվար-նոյեմբերին շոկոլադի և շաքարե հրուշակեղենի արտադրությունը նախորդ տարվա նույն ժամանակահատվածի համեմատ նվազել է 7.3%-ով` կազմելով ավելի քան 7 հազար 971 տոննա:
Տորթերի, հրուշակների, ալյուրե թարմ այլ հրուշակեղենի, թխվածքաբլիթի, մեղրաբլիթի և համանման արտադրատեսակների արտադրությունն էլ նվազել է 37%-ով` կազմելով մոտ 7 հազար 758 տոննա: Պաղպաղակի արտադրությունը 2022թ-ի հունվար-նոյեմբերին նվազել է 35.6%-ով: Այդ ընթացքում արտադրվել է ավելի քան 8 հազար 753 լիտր պաղպաղակ:
JavaScript seems to be disabled in your browser. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.