ԱՄՆ-ում աղջիկը սիրահարվել է ChatGPT-ի հետ ստեղծած կերպարին. ինչ է տեղի ունեցել հետո. մանրամասները՝ ABNews.am կայքում
Ինչպես դառնալ ստեղծագործ առաջնորդ. հետևեք այս 8 խորհուրդներին. մանրամասները՝ ABNews.am կայքում
ԱՄՆ Գերագույն դատարանը հաստատել է TikTok-ի դեմ արգելքի որոշումը. մանրամասները՝ ABNews.am կայքում
Ինչ պետք է անել եկամուտներ հայտարարագիր ներկայացնելու համար. ՊԵԿ-ի պարզաբանումը. մանրամասները՝ ABNews.am կայքում
Հարկադիր կատարման ծառայությունը 694 մլն-ից ավելի գումար է վերականգնել
Ինչպիսի փոփոխություններ են տեղի ունեցել Հայաստանի ներմուծման ոլորտում. 2024թ. հունվար-նոյեմբեր. մանրամասները՝ ABNews.am կայքում
Էլեկտրամեքենաների և հիբրիդային մեքենաների վաճառքն ԱՄՆ-ում հասել են ռեկորդային 20 %-ի
Evocabank. 2024 թվականի ամփոփում. մանրամասները՝ ABNews.am կայքում
ՕՊԵԿ-ի զեկույցը. նավթի պահանջարկը 2026-ին նոր մակարդակի կհասնի. մանրամասները՝ ABNews.am կայքում
Ինչ է պատրաստվում փոխել Դոնալդ Թրամփը իր նախագահության առաջին իսկ օրը. մանրամասները՝ ABNews.am կայքում
«Տանը մենակ» ֆիլմի տունը վաճառվել է 5,5 միլիոն դոլարով
Եվրոպան 2024-ին սպառել է մոտ 313 միլիարդ խմ գազ
Հայաստանի հարկային եկամուտների 2024 թվականի արդյունքները. մանրամասները՝ ABNews.am կայքում
Չինաստանի բնակչությունը 2024-ին նվազել է 1,39 միլիոնով
Թուրքիայի բնակչության թիվը 2100-ին կնվազի՝ կազմելով 77 միլիոն
Ինչու է աշխարհում գործազրկության մակարդակը շարունակում մնալ պատմականորեն ցածր. մանրամասները՝ ABNews.am կայքում
Որքան հարկ են վճարում բուքմեյքերական ընկերությունները. ՀԵՏՔ. մանրամասները՝ ABNews.am կայքում
Վերականգնման վարկերի բանկը Հայաստանին կտրամադրի 26 մլն եվրո
Տնտեսական հավասարակշռության խախտում աճող դեֆիցիտի ֆոնին. մանրամասները՝ ABNews.am կայքում
Եկամուտների անհավասարությունը Հայաստանում. խավերի բաժանման պատկերը և դրա ծախսման հետևանքները. մանրամասները՝ ABNews.am կայքում

GastroCamp Սյունիք 2024-2025

Հկտ 29, 2024 18:59
39
ADS

Business Tour

Gastrocamp Armenia նախագիծը իրականացնում է համայնքային զարգացմանը միտված գաստրո-միջոցառումներ, ներգրավելով ոլորտի համայնքային և միջազգային մասնագետներին: Նախագծի հիմնադիրներ՝ Աննա Մազմանյանը եւ Արայիկ Ամզայանը 2014-2024թթ իրականացրել են տասնյակ հնչեղ և արդյունավետ իրադարձային ծրագրեր Կոտայքի, Տավուշի մարզերում և Երևանում:

2024-2025 թթ Gastrocamp Armenia նախագիծը անցկացվելու է Սյունիքում: Նախատեսվում է իրականացնել միջոցառումների շարք, որը կեզրափակվի Gastrocamp Կապան 5-օրյա ծրագրով: Ամիսներ շարունակ Սյունիքը կդառնա ռեստորանային բիզնեսի և համեղ խոհանոցի կենտրոն, ներգրավելով այցելուներ Հայաստանից և արտերկրից, հանրահռչակելով Կապանի բիզնես ներուժը:

Business tour

GastroCamp Կապան նախագծի երկրորդ միջոցառումը՝ Business tour-ը մեկնարկել է: Սյունիքի մարզի HoReCa ոլորտի մենեջմենթի և շեֆ-խոհարարների բիզնես այցով Երևան են եկել վերապատրաստման և նոր գործընկերային կապերի հաստատման նպատակով: Այցը նպատակ ունի նոր համագործակցություններ ձևավորել Սյունիքի մարզի խոշոր քաղաքների և Երևանի HoReCa ոլորտի գործարարների միջև:

Բիզնես այցի շրջանակներում տնտեսվարողները` սեփականատեր, մենեջեր, շեֆ-խոհարար, այցելելու են հայտնի ռեստորաններ, ուսումնասիրելու են իրենց գործընկերների փորձը, ծանոթանալու են մատակարարների հետ, հաստատելու են գործնական կապեր և ունենալու են գործնական բիզնես-ընթրիքներ:

Բիզնես այցը ավարտվելու է փակ ընթրիքով, որի շրջանակներում հրավիրյալ շեֆ-խոհարար Աննա Ելովիկովան և Pi Hospitality ընկերությունների բրենդ շեֆ Արտակ Մանուկյանը պատրաստելու են 4hands ձևաչափով ընթրիք հատուկ նախագծի մասնակիցների համար:

Նախագծի հիմնադիրներ՝

Աննա Մազմանյան՝ ավելի քան 20 տարվա փորձ ունեցող փորձագետ ռազմավարական մենեջմենթում, կորպորատիվ կառավարման և խորհրդատվության ոլորտներում։ Նա աշխատել է այնպիսի միջազգային առաջատար կազմակերպություններում, ինչպիսիք են Ernst&Young-ը և Ռուսաստանի Անկախ տնօրենների ասոցիացիան։ Աննան մի շարք հաջողակ գաստրոնոմիական նախագծերի հիմնադիր է և նշանակալից PR և մարքեթինգային արշավների հեղինակ, ներառյալ 2017 թվականի «Գինու օրեր» առաջին փառատոնը։

Որպես ՀՀ շրջակա միջավայրի նախարարի տեղակալ՝ գլխավորել է երկրի պատվիրակությունը COP 26 կլիմայական գագաթնաժողովում, ղեկավարել է տասնյակ միջազգային ծրագրեր և պատասխանատու է եղել բնության հատուկ պահպանվող տարածքների կառավարման համար։

GastroCamp Armenia-ի համահիմնադիր

Արայիկ Ամզայան՝ շուրջ 10 տարվա պրոֆեսիոնալ փորձ խոհարարության ոլորտում: Մասնակցել և մրցանակների է արժանացել այնպիսի միջազգային գաստրոնախագծերում ինչպիսիք են ՝ Cuisine Taste of Culture, UNWTO Silk Road, Young Chefs, Olympiad World Skills International: Հանդիսանում է GastroCamp Armenia, Yerevan Food Fest, Culinary project (Central Kitchen Armenia) նախագծերի բրենդ-շեֆ և համահիմնադիր: